Gerelateerde artikelen

Posts

Wat zijn de beste websites om burgerluchtvaart te volgen?

Wat zijn de beste websites om burgerluchtvaart te volgen?

Het kan heel handig zijn om actuele trackinginformatie te hebben over wanneer een vlucht zal opstijgen of landen op een vliegveld. Zeker wanneer je op iemand op het vliegveld op moet halen. Of als je een vlucht moet halen, kunnen apps voor het volgen van vliegtuigen je tijd en zelfs geld besparen. Hier zijn geweldige apps voor het volgen van vluchten voor iOS- en Android-apparaten, samen met sites om een vlucht te volgen.

1.  FlightStats

FlightStats is een van de beste apps die momenteel beschikbaar zijn. Om te beginnen kun je overal ter wereld vluchten volgen via hun specifiek vluchtnummer, route of vliegveld. Na het zoeken naar een vlucht, wordt de informatie opgeslagen op het tabblad ‘Mijn vluchten’ om later snel toegang te krijgen.

Een van de beste functies van de app is een live kaart, waar de vluchten in worden getoond. De kaart toont de exacte positie van het vliegtuig. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende lagen om het vliegplan, het daadwerkelijke vliegpad, de weerradar en meer op de kaart te zien. De vluchtinformatie kan ook snel rechtstreeks vanuit de app worden gedeeld.

2.   The Flight Tracker Pro

Als je een hekel aan advertenties hebt, probeer dan The Flight Tracker Pro. Je kunt elke vlucht ter wereld volgen en vertrek- en aankomstinformatie bekijken, evenals vliegtuiginformatie en stoelkaarten. Als je op reis bent, synchroniseert de app ook automatisch met een TripIt-account, waardoor het een perfecte keuze is voor zakelijke reizigers. De informatie kan ook worden opgeslagen en vervolgens worden gedeeld via sociale media.

Pushmeldingen zijn beschikbaar voor een aantal verschillende situaties, waaronder de mogelijkheid om een vertrek- of aankomstherinnering aan te passen, zodat je eraan wordt herinnerend om iemand van het vliegveld op te halen.

3.   FlightView

Je hoeft niet rond te zoeken terwijl je de FlightView-site gebruikt. Naast alle actuele informatie over de vlucht, kunnen gebruikers ook een livebeeld oproepen waarin je kunt zien waar het vliegtuig precies is, samen met andere informatie zoals snelheid, koers en hoogte.

Nadat je een FlightView-account hebt gemaakt, kan je alle huidige en toekomstige vluchtroutes doorsturen naar een specifiek e-mailadres en deze vervolgens op de site bekijken. Je kunt de vluchtinformatie ook delen met vrienden, familie en collega’s. Je kunt heel snel toegang krijgen tot de informatie en zelfs meldingen ontvangen op je telefoon als er tijdens de reis wijzigingen zijn.

4.   Plane Finder

Je wilt Plane Finder zeker op een zo groot mogelijk scherm bekijken. De startpagina is een wereldkaart met een blik op vluchtroutekaarten over de hele wereld, zowel voor commerciële- als privévluchten. Met de bovenste zoekbalk kan je naar een specifieke vlucht zoeken en meer informatie bekijken, zoals het type vliegtuig. Gebruikers kunnen ook op een vlucht op de kaart klikken om dezelfde gegevens te zien.

Het plezier stopt daar niet, want met de livekaart van de online vluchtvolger kunnen gebruikers een aantal filters maken om alleen vliegtuigen per vliegtuigtype, luchtvaartmaatschappij en meer te zien. Er is zelfs een geanimeerde kaart die de vluchten van de wereld op een bepaalde datum en tijd in beweging laat zien.

Dirk

Related Posts

Read also x