Gerelateerde artikelen

Posts

Wat is de beste manier om alle wedstrijden van de EURO 2020 bij te wonen en goedkoop te vliegen?

Wat is de beste manier om alle wedstrijden van de EURO 2020 bij te wonen en goedkoop te vliegen?

EURO 2020 wordt over heel Europa gespeeld en het is natuurlijk wel zo gaaf om alle wedstrijden bij te kunnen wonen. Dus hoe gaat wij dat voor elkaar boksen? Eerst zullen wij een overzichtje maken van waar alle wedstrijden zijn en daarna gaan wij door met hoe je er het goedkoopst bij kunt zijn met vliegen. Lees snel verder!

Groepswedstrijden

Groep A zal in Rome en Baku spelen. Groep B zal in Copenhagen en in St Petersburg wedstrijden spelen. Groep C in Amsterdam en Bucharest. Groep D gaat spelen in Londen en Glasgow. Groep F speelt in Bilbao en Dublin. En de leukste groep F gaat in München en Budapest spelen. Het zijn allemaal grote steden in Europa met goede verbinden met elkaar.

De eerste tip die wij geven is: wees op tijd met boeken! Alle budgetmaatschappijen zullen heel snel vol zijn en als je niet goud wil betalen voor je tickets, moet je op tijd boeken. Zodra je weet waar bij welke wedstrijden je wil zijn, moet je achter je computer gaan zitten en hup, boeken die handel! Hoe sneller, hoe goedkoper het uiteindelijk blijft.

Doordat je met een budgetmaatschappij vliegt, moet je ervoor zorgen dat je zo licht mogelijk kunt vliegen. Indien je allen cabinebagage mee kunt nemen, je niet zonder schoon ondergoed komt te zitten! Alle steden hier in Europa hebben goede luchtverbindingen en er zijn genoeg andere vluchthavens in de buurt. Dan moet je soms een trein nemen, maar dat is het zeker waard.

Kijk verder dan je neus lang is

Mocht je in Amsterdam een wedstrijd willen zien en je komt van een ander land af, kun je gemakkelijk op Eindhoven of Rotterdam vliegen. Dan met de trein ben je zo in Amsterdam. Zo kan je ook met de andere landen gemakkelijk om de drukte heen vliegen. Dan neem je de trein of de bus naar de andere stad en zo kan je goedkoop blijven vliegen.

Je kan bijvoorbeeld heel makkelijk naar Moscow vliegen en de Aero-exprestrein naar St Petersburg nemen. Vanaf zo’n beetje overal ter wereld kan je gemakkelijk naar London vliegen, dus daar zal je geen problemen tegenkomen. Het zijn vaak de steden die geen internationale hub zijn, zoals München, die wat lastiger aanvliegen zijn.

Het devies is daarom ook: plan zo ver mogelijk vooruit, dan weet je waar je aan toe bent en hoeveel geld het allemaal gaat kosten. Er zullen hier en daar was addertjes onder het gras zitten, dus zorg dat je wat ruimte in je budget overhoud voor onvoorziene omstandigheden. Want soms zal je onverwachts een taxi moeten nemen.

Hotels

Goedkoop moet natuurlijk geen duurkoop worden. Dus wat je bespaart op vliegtickets moet je niet weer aan extra kosten voor een hotel kwijt zijn. Zorg er dus ook voor dat je je hotel op tijd boekt en dat je een hotel of een hostel kiest dat goed bereikbaar is. Als je drie uur in het ov moet zitten voordat je met de shuttlebus naar het station kan… Dat is niet optimaal. Kijk dus ver vooruit en plan zorgvuldig.

Vaak kun je, als je een vliegticket koopt, voor een goedkopere prijs een hotel boeken. Wees slim en combineer zo veel als mogelijk is! Zo bespaar je extra op vaak de duurste kostenposten. Want besparen op het ene, zodat je extra kan betalen voor het andere is natuurlijk niet de bedoeling. Op een slaapzaal slapen is niet voor iedereen weggelegd, maar het is wel zo goedkoop!

Dirk

Related Posts

Read also x