Gerelateerde artikelen

Posts

Dit zijn de goedkoopste vluchten naar Las Vegas

Dit zijn de goedkoopste vluchten naar Las Vegas

We hebben allemaal het vermoeiende, herhaalde zoeken meegemaakt bij het proberen om de goedkoopste vluchten naar Las Vegas te boeken. Met eindeloze zoekmachines en voortdurend fluctuerende prijzen is de aanpak van zuinig boeken van vluchten overweldigend. Hier zijn enkele belangrijke tips die je tijd, frustratie en vooral geld besparen bij het boeken van je volgende vlucht. Dat is er meer geld over om in Las Vegas uit te geven.

1. Houd de zoekopdrachten geheim. Staatsgeheim!

Je bent niet gek om te denken dat een vluchtprijs is veranderd na een paar keer zoeken in je webbrowser. Op basis van de cookies in je browser, stijgen de vluchtprijzen wanneer een bepaalde route herhaaldelijk wordt doorzocht. De site wil je laten schrikken, zodat je de vlucht snel boekt voordat de prijzen nog hoger worden. Zoek daarom altijd in een incognitovenster naar je vluchten!

Elke keer dat een incognitovenster wordt geopend, worden cookies opnieuw ingesteld. Wil je de juiste prijzen weer zien? Sluit dan eenvoudig je incognitovenster en open een nieuwe. Dan heb je zo een schone lei.

2. Gebruik de beste zoekmachines

Gebruik deze zoekmachines om je vlucht te boeken: Skyscanner, AirFare Watchdog, Momondo, Kiwi.com en AirWander. Andere goede is JetRadar. Die heeft vaak meer budgetmaatschappijen dan de vorige. Zo weet je zeker dat je snel de goedkoopste vlucht naar Las Vegas kan boeken!

Wat belangrijk is om in de gate te houden: van alle zoekmachines die wij hierboven genoemd hebben, is Skyscanner de meest consistente. Maar zelfs Skyscanner vindt niet altijd de goedkoopste vlucht. Dus denk je dat je de juiste vlucht naar Las Vegas hebt gevonden, kijk dan alsjeblieft nog even bij de anderen. Dan weet je het zeker.

3. Bepaal de goedkoopste dag om te vertrekken

Hoewel er veel theorieën bestaan ​​over waarom dinsdag de goedkoopste dag is om geld te besparen, is de realiteit dat dinsdag niet altijd de goedkoopste dag is. Het is beter om de prijzen over de gehele maand te bekijken en zo te beslissen welke dag het goedkoopste is om te vliegen. Kiwi.com, Google Flights en Skyscanner hebben allemaal een mogelijkheid om alles per maand te bekijken.

4. Vlieg gratis met punten

De goedkoopste vlucht die je kunt boeken is eentje die gratis is. De gemakkelijkste manier om dat te doen is door punten te gebruiken. Als je er geen hebt, maak je geen zorgen – je moet er dan voor eentje aanmelden. De AirMiles-beloningskaart is waarschijnlijk de bekendste en werkt samen met KLM. Elke vliegtuigmaatschappij heeft zijn eigen loyaliteitsprogramma, dus gebruik deze vooral om punten te sparen. Dan krijg je in het ergste geval korting bovenop de vluchtprijs. Klinkt niet slecht!

5. Wordt vrienden met budgetluchtvaartmaatschappijen

Budgetmaatschappijen bieden aanzienlijk goedkopere tickets dan hun full-service tegenhangers. Het zou duidelijk moeten zijn, maar dit komt met compromissen zoals minder beenruimte en geen ‘gratis’ eten/drinken aan boord (wat trouwens al in het duurdere ticket met full-service luchtvaartmaatschappijen zit).

Lees altijd de kleine lettertjes wanneer je boek met een budgetmaatschappij: controleer waar de luchthaven zich bevindt (sommige budgetmaatschappijen vliegen naar luchthavens verder buiten de stad). Mag je bagage meenemen, of alleen jezelf? Wij hopen dat onze tips je zult helpen de goedkoopste ticket naar Las Vegas te vinden! Veel plezier!

Dirk

Related Posts

Read also x