Gerelateerde artikelen

Posts

Dit zijn de beste vliegspellen

Dit zijn de beste vliegspellen

Wij gaan het over de vijf allerbeste vliegspellen hebben. Hieronder nemen we een kijkje naar de vijf meest geprezen vliegspellen aller tijden. Wij hebben we alle vliegspellen op Metacritic onderzocht die overal lovende kritieken hebben ontvangen. Voor elke game hebben we een samengestelde score gemaakt die zowel critici als gebruikersbeoordelingen.

5. Flight Simulator 2002

Onze score: 86.5

In het begin van de jaren 2000 heeft Microsoft niet veel hands-on game-ontwikkeling gedaan. Een serie waar het bedrijf bekend om stond, was Flight Simulator, een bijna jaarlijkse reeks spellen die niet rommelde als het ging om het leveren van een levensechte vliegervaring.

Flight Simulator 2002 bood spelers de meest indrukwekkende vliegsimulatie die ooit tot op dat moment is gemaakt en levert een realistische weergave van de aarde, bevolkt met meer dan 20.000 luchthavens en navigeerbaar vanuit een dozijn verschillende soorten vliegtuigen. Gooi realistische skylines voor alle grote steden en afbeeldingen die hun mond openvielen en je hebt een vliegspel voor alle leeftijden.

4. Falcon 4.0: Allied Force

Onze score: 87.5

Oorspronkelijk uitgebracht in 1998, deed Falcon 4.0 er nog zeven jaar over om volledig tot zijn recht te komen. De Allied Force-versie van de game, gelanceerd in 2005, loste elk probleem op dat in de originele game aanwezig is en creëerde een van de beste luchtgevechtssimulatoren ooit.

Falcon 4.0 plaatst spelers in een één-op-één digitale versie van de cockpit van een F-16 Fighting Falcon. Of je nu kilometers hoge manoeuvres uitvoert tijdens een luchtgevecht of bommen op militaire doelen laat vallen, deze game is zo dichtbij dat de meesten van ons kunnen deelnemen aan realistische luchtgevechten.

3. Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader

Onze score: 89

Een Star Wars-film bekijken is – min of meer – wensen dat je een van de geweldige ruimteschepen kunt besturen die zo’n centrale rol in de films spelen. Die wens is jouw realiteit in Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader. Deze GameCube-game is gelanceerd in 2001, maar het blijft al die jaren later nog steeds een uitstekende game.

Je doorloopt de hele originele Star Wars-trilogie en neemt deel aan veldslagen op en vooral aan de beroemde fictieve planeten, van Hoth tot de Death Star. De bedieningselementen zijn strak, de grafische weergave is geweldig en de gameplay zorgt ervoor dat je terugkomt voor meer.

2. IL-2 Sturmovik

Onze score: 89

Hoewel het niet de meest memorabele titel van de games op deze lijst heeft, moet dat je niet tegenhouden om deze all-time klassieker te spelen. De graphics zijn misschien niet zo indrukwekkend als toen ze voor het eerst werden uitgebracht, maar de gameplay is net zo goed als altijd.

Je speelt als een piloot in de Tweede Wereldoorlog en bedientelke knop en schakelaar die je kan vinden in de cockpits van 31 levensechte vliegtuigen. Je kunt je land van herkomst kiezen en online springen om in wedstrijden met maximaal 100 spelers te vechten. De serie is tot op de dag van vandaag doorgegaan, maar dit is het spel dat de aftrap heeft gegeven.

1. FreeSpace 2

Onze score: 90

Toen FreeSpace 2 in 1999 werd gelanceerd, was het een openbaring, een game die voorbestemd was om een ​​klassieker te worden. Je speelt als een ruimteschip die ten strijde trekt tegen een mysterieus buitenaards ras. Als je toch bezig bent, moet je ook een rebellie neerslaan. De game is nog steeds beschikbaar en dankzij de ontwikkelaar die de game-engine open source heeft gemaakt, is deze voortdurend verbeterd.

Dirk

Related Posts

Read also x